Pages

Beren Saat


Biography

Birth Date: February 26, 1984

Birth Place: Ankara,Turkey

Nationality: Turkish

Religion: Muslim

Height:5 ft 7 in (167 cm)

Hair Color: Dark Brown

Star: Pisces

Occupation: Actress

Years Active: 2004 – Present

Filmography
(2009)   Güz Sancısı
(2009)   Gecenin Kanatları
(2010)   Toy Story 3
(2012)  Rhino Season

TV Series
(2004)            Aşkımızda Ölüm Var             
(2005–2006)  Aşka Sürgün                 
(2006–2008)  Hatırla Sevgili   
(2007)            Avrupa Yakası
(2008–2010)  Aşk-ı Memnu
(2010–2012)  Fatmagül            
(2013)             İntikam












Beren Saat with Kıvanç Tatlıtuğ





















No comments:

Post a Comment